torsdag 5 april 2012

Idag har man varit på väla hela dagen med mamma och lillasyrran. Blev en del fynd, 2 par tights och 3 böcker. Kan visa bilder imorgon! Införskaffade även presenter till mina andra småsystrar som nyss har fyllt år. De blev väldigt glada kan jag tala om.  
Just nu sitter jag och min pappa och kränger popcorn och läsk. Mumsigt, nästan som fredag ju! Avslutar inlägget med en söt bild.


tisdag 3 april 2012


Titta vad jag fick på posten idag! Ett gratis (yeeeah, graaaaaaatis) prov på ansikts-och kroppstvål samt ett plast ettui. Frågan är bara om den är bra. Men det är väl bara att testa.


Annars har jag inte gjort så mycket idag, spelat, läst och slappat. Helt enkelt sånt som man gör på lov! Jag skulle egentligen hängt med en vän men det blev förhinder. Tråkigt men så´nt händer. Nu ska jag läsa eller se på film!

New nails!

Här kommer före och efter bilder på mina fina naglar, väldigt, väldigt, väldigt nöjd! Ni kan ju själva se hur slitna och fula de var innan!

Klicka på här för att se fler  "efter" bilder.

My families ♥

Tänkte bara reda ut lite grejer, min familjesituation är ganska komplicerad, finns ju alltid värre, men för att inte det ska bli några missförstånd tänkte jag bara berätta hur det ligger till. Mina föräldrar är separerade sedan typ alltid, så därför har jag två familjer kan man säga. En hos min mamma och en hos min pappa. Så här ser det ut:

Hos mamma: det är då jag, min mamma, min lillebror L som är 12, och min lillasyster T som är 5.

Hos min pappa: jag då såklart, min pappa, mina småsyrror I som är 8 och M som är 6. Ibland är även min plastsyrra R, 14 (eller är hon 15?) också där.

Vissa kanske nu tycker att det är synd om mig som inte har föräldrar som är tillsammans, men det tycker inte jag. För om de skulle varit tillsammans så skulle jag ju inte fått alla mina underbara syskon!

måndag 2 april 2012

Nu sitter jag på tåget som för mig till en utav mina bästa vänner, vi ska slappa, snacka och ha det allmänt bäst i flera timmar. Vi har inte träffats på jättelänge (ångest..) så det finns mycket att ta igen! Förutom att bara hänga ska vi, eller jag hon fixa mina naglar, förlängning med gele och så´nt. Två flugor i en smäll liksom, hon får öva och bli pro och jag får fina naglar.
Själv brukar jag ju måla och göra olika designer på mina naglar själv, (hur många nagelack var det nu jag hade.. var det 63 eller 73?). Alla fall, har aldrig provat att ha "riktiga" förlängningar så det kommer bli spännande. Visar före och efterbild senare idag!
Ni kan ju kika in här för att se några naglar som hon har gjort -----------> 
Såg nyss att det hade kommit ut en teaser trailer på Breaking Dawn part 2. Gud vad jag länktar till den filmen (twilig.. vampy.. allt-som-är-övernaturligt-nörd, eller något). Självklart har jag även läst böckerna så jag vet på ett ungefär vad som kommer hända, det är ändå lika spännande eftersom man ser det från två olika perspektiv. Från mitt eget huvud och fantasi men även flimvärldens.
Här kommer då teasern, hoppas filmen blir lika bra som den verkar.
Update, såg nyss att den fanns ute redan den 26 mars. Nåja bättre sent än aldrig som de säger!

Två bilder från idag.

Lillesyrrans naglar, hon fick själv välja och hjälpa till.

Mina fina silvertights, matrialet känns nästan som silver också, haha.

söndag 1 april 2012

Hej bloggen! Idag har varit en ganska slapp dag, målat lillesyrrans naglar, gått en mysig promenad och varit på bakluckeloppis.
  loppisar liksom. Har även läst och.... ja det var typ det (påminnelse till mig själv: måste börja ta tag i liv). Väldigt kul, även då jag inte gjorde något fynd.. Det var väl för att jag hittade en helt underbar burk förra gången det var loppis.
Nu ska jag dra på lite nagelserum och olja in mina nagelband riktigt ordentligt för imorgon ska jag träffa en underbar vän som jag inte har sätt på länge, som även ska fixa förlängning på mina naglar.